Carpenter montering nygjorda Windows

Tillverkning av måttbeställt fönster

IMG_1142.JPG

Tidsenlig tillbyggnation 80m2 och 45m2 altan.

Noggrant snickeri sedan 2006

I 15 år har jag ägnat mig åt byggnadsvård, fönsterhantverk och gamla trähus. Allt började i Göteborg där min dåvarande hyresvärd också var en utav stadens mest ambitiösa fastighetsägare med ett brinnande intresse för att bevara det gamla med höga krav på precision, kunnande och hållbarhet. Detta smittade snart av sig. Vid den tiden, med 14 anställda snickare, restaurerade vi gamla trähus och byggde nya med samma charm och själ som sekelskiftesbyggnader men med moderna faciliteter. Resten är historia.

Idag är vi ett litet snickeri i hjärtat av Löddeköpinge som gillar finlir. Vi tycker det mesta inom snickeri är roligt. Om vi får jobba med fönster, allmogesnickerier och linoljefärger för att skapa den där unika känslan av kvalitetshantverk och flärd blir vi lite extra exalterade. Men även en altan kan få en extra touch av känsla och kvalitet.

Vi är vana vid att hjälpa både företag och privatpersoner. Ofta kan vi underlätta upphandlingen avsevärt genom att noggrant se till att inga detaljer glöms bort innan projektet körs igång. Noggrann planering leder vanligtvis till förväntat resultat.

Om du har en ide, tanke eller servettskiss hjälper vi dig att sätta den på pränt med all nödvändig dokumentation såsom ritningar, bygglovshandlingar, materialspecifikationer och avtal.

Välkommen till oss på Finsnickaren i Löddeköpinge!

Med vänliga hälsningar

//Wille Warnander

Här är ett urval av de jobb vi åtar oss

fönster Installation
Renovering av fönster och dörrar

Vi återställer fönstret eller dörren till nyskick med nya beslag, reparation av båge, spröjs och karm, ny tätning och eventuellt energiglas invändigt.

 

Vi använder marknadens bästa linoljefärger och kan laga i kärnfura samt byta glas av olika blåsta och valsade kvaliteter.

modern Kitchen
Montering av kök

Vi installerar snickerierna i köket och justerar in dem. Montaget är ofta det som särskiljer ett exklusivt kök från ett billigare och det som gör att köket känns påkostat. Vi gillar finliret som gör att allt slutligen sitter som en smäck.

shutterstock_1058111330.jpg
Slipning av golv

Att slipa och lacka ett trägolv kostar från 250 kr/m2 efter ROT-avdrag. Minsta ytan vi debiterar är 25 m2

Skärmavbild 2021-08-18 kl. 11.31.33.png
Golvläggning

Att lägga fiskbensparkett med fris kostar ungerfär 1700 kr per kvm efter ROT-avdrag inklusive material medan ett klickgolv kostar ungefär 200 kr per m2 att lägga exklusive material.

yes__55673.original.jpg
Trapprenoveringar

Att sätta nya steg i en trappa kostar från 12.000 kr för obehandlad ek. inklusive material efter ROT-avdrag. 

IMG_2116_edited.jpg
Altaner inkl underhåll

Vi tycker det är kul att snickra altaner och hjälper dig gärna med ditt projekt, stort eller litet. Det spelar ingen roll.

Pågående och avslutade uppdrag

Här följer ett axplock av uppdrag som utförts i min regi. Vissa uppdrag har jag utfört helt på egen hand, andra har mina anställda utfört under min projektledning.

Professionell kvalitet genomsyrar allt vi gör.

Vi tillåter inte missnöjda kunder

Noggrannhet i allt ger bra resultat